Українська Православна Церква за благословенням Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за сприяння єпископа Бородянського Варсонофія (Столяра), другий рік поспіль проводить одноденну благодійну акцію «Cтрітенська свічка». Акція проходитиме 15 лютого 2019 р., у свято Стрітення Господнього та Всесвітній день онкохворої дитини, у храмах Центрального вікаріатства м. Києва та інших храмах Української Православної Церкви.

Метою акції є добровільний збір коштів на лікування онкохворих дітей.

Яким чином буде реалізовуватися акція? Кожна людина, яка прийде до храму УПЦ 15 лютого, на свято Стрітення Господнього, і придбає свічку, зможе її поставити у храмі за здоров’я не тільки своїх рідних і близьких, але й за здоров’я онкохворих дітей. Кошти від їх реалізації будуть спрямовані на лікування дітей, хворих на онкологію, що перебувають на лікуванні в онкогематологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні та   онкологічному відділені Національної дитячої спеціалізованої лікарні “ОХМАТДИТ”.

Про проведення акції буде оголошено священнослужителями тих храмів, які погодяться прийняти в ній участь, під час недільного богослужіння 11 лютого та в сам день свята Стрітення Господнього 15 лютого. Також у цих храмах будуть розміщені кольорові афіші про проведення акції. Додатково список храмів буде розміщено у соціальних мережах та ЗМІ.

За додатковою інформацією звертатися до протоієрея Петра Семащука: 097–067–46–86,099-113-44-06  simon-petros@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.