Вже вкотре з ініціативи протоієрея Петра, настоятеля храму Феодора Освяченого, відбулася благодійна акція “Стрітенська свічка”. Мета акції: збір коштів для дитячого онковідділення обласної лікарні та залучення якомога більше зацікавлених та співчуваючих, щоб привернути увагу до цієї проблеми.
В день свята Стрітення Господня в храмах столиці засвітились стрітенські свічки за здравіє онкохворих діток.
Завершилася Акція благодійним концертом, який відбувся в глядацькому залі театру «Срібний острів». (вул. Майбороди, 8, Лук’янівка). Директор театру Юрій Раєвський гостинно відкрив двері свого театру і підтримав благодійну акцію.
Серед учасників концерту професійні колективи, заслужені артисти України та парафіяльні хори київських храмів. Виступи в цьому році були досить різноманітні і різножанрові. Ми чули і фольклорні наспіви всіх областей України, і класику, і балади, і , навіть, рок.
Всі виступи були динамічними, запальними, талановитими і навіть часом несподіваними. Такою несподіванкою і родзинкою концерту став виступ імпровізованого тріо:
о. Петро Семащук, о. Всеволод Рибчинський та Андрій Потапенко. Це тріо враз захопило всіх глядачів своїм душевним та проникливим співом.
Разом з виконавцями співав весь зал!
Відчувалось, що всі колективи вкладали душу в свої виступи і це не лишало байдужих серед слухачів.
В фойє театру «Срібний острів», де відбувся концерт, волонтери організували художню виставку творчих робіт онкохворих діточок.
Виставка-аукціон дитячих робіт продовжилась в актовому залі Феодорівського храму (Овруцька, 7), де можна придбати одну або кілька картин, наповнених світлом, яскравими фарбами і ЖИТТЯМ!
Волонтерам, які опікуються дітьми, були передані гроші, зібрані на цій акції. Допомога адресна.
Кожен по цеглинці і побудуємо Дім! Дім Надії!

Наталія Хилобоченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.